Stukadoor op Texel

Of Bel 06-51400517

 

Stukadoor Texel

Specialist in particulierwerk

Als u opzoek bent naar een stukadoor op Texel bent u bij stucadoorsbedrijf Kramer bij het juiste adres. Wij leveren altijd kwaliteit en alles wordt ten alle tijden netjes achtergelaten. Of het nu gaat om dunpleister, raapwerk, verfspuiten, microcement of strakgestucte plafonds.

Bij Kramer stucwerk & Zn. Krijg jij het resultaat wat je verwacht van een stukadoor. Wij zijn vooral werkzaam in Den Helder, maar ook op Texel en omstreken.

Eelco(vader) en Lesley(zoon) komen samen eerst bij jou alles opmeten en bekijken. Daarna gaan wij samen met jou kijken wat er moet worden gestuct. Op basis van deze bevinden krijgt u een vrijblijvende offerte opgestuurd.

5

Kramer Stucwerk & Zn is gespecialiseerd in stukwerk bij particulieren.

Stukwerk op Texel

voor al uw stucwerk en desbetreffende werkzaamheden kunt u ons bereiken!

Wat doen wij

Strak pleisterwerk

Het vlakzetten van bestaande muren en/of plafonds die beschadigd zijn of die er simpelweg niet meer knap uit zien.

Betonstuc / microcement

Betonstuc / microcement is ondenkbaar uit de moderne woning vanwege zijn voegenloze en strakke design. Tevens waterdicht en makkelijk schoon te maken. Ook aan te bieden tegen VEEL LAGERE tarieven dan de gemiddelde marktprijzen!

Raapwerk

Het uitrapen van een uitgehakte muur waar bijvoorbeeld tegels op hebben gezeten, zodat deze weer helemaal strak wordt. Hierdoor kan er eventueel weer overheen getegeld worden.

Saus of spuitklaar

Geen zin om zelf te schilderen? Laat het ons dan graag weten! Wij spuiten ook latex!

Vul ons formulier in

Of Bel 06-51400517

             06-44216334